Малятко робить свої перші кроки – і падає від сміху!

Відобразити на відео перші кроки дитини – це найщасливіший момент у житті батьків. Якось, у 2016 році, це сталося з мамою Олівії. Олівію було знято на камеру, з гучним реготом, перед тим, як вона вперше підійшла до мами.

Олівія – одна із шести дочок у родині Басбі з Техасу. Більше того, п’ятеро з них – п’ятірнята. Ава, Олівія, Хейзел, Райлі та Паркер – ровесники, а їхня старша сестра Блейк старша за всіх на чотири роки. Їхні батьки, Адам і Даніель, ведуть популярний блог “It’s A Buzz World”, а вся родина знімається в реаліті-шоу на TLC.

П’ятірнята вже подорослішали і давно вже зробили свої перші кроки. Але ще в 2016 році, коли їхня мама вперше опублікувала відео з першими кроками Олівії – воно моментально стало суперпопулярним. Легко зрозуміти чому, адже це такий позитивний ролик, який обов’язково викличе усмішки на обличчі у будь-якого глядача.

Спочатку ми бачимо, як маленька дівчинка насолоджується грою на килимі зі своїми друзями та членами сім’ї, повзаючи по підлозі. У її мами, яка знаходиться за кадром, у руках маленька лялька, і це змушує дівчинку посміхнутися.

Олівія хихикає “сміхом Санти”, і намагається підвестися, щоб дістатися ляльки. Коли вона встає, то кладе руки на свій маленький круглий животик, а потім починає шкутильгати до мами. Це дорогоцінний момент, який хотів би побачити кожен з батьків.

Подивіться на прекрасну Олівію у відео нижче та не забудьте поділитися статтею зі своїми друзями у мережі.

Leave a Comment