У 2007 році в родині Артамкіних з’явилося на світло п’ятеро дітей. Сьогодні дівчаткам 12 років. Хочете дізнатися, як склалося їхнє життя

П’ятикратне щастя. Таке побачиш не щодня!У 2007 році життя сім’ї Артамкіних кардинально змінилася. У Варвари і Дмитра народилося п’ятеро дітей – п’ять чудових, красивих дочок.

Будучи вагітною, Варвара пішла на ультразвукову процедуру, і там з’ясувалося, що під серцем жінка носить аж п’ять ембріонів.

Лікарі були стурбовані цією ситуацією і запропонували подружжю видалити два ембріона, щоб уникнути подальших ризиків. Але подружжя – віруючі – відмовилися від цього і вирішили, що як Бог дасть, так і буде.

Через таку багатоплідної вагітності російські лікарі відмовилися брати на себе таку відповідальність, тому Артамкіни поїхали народжувати за кордон.

На 26-му тижні вагітності народилися п’ять красивих дівчат, яких перемістили в інкубатор для недоношених дітей. Малюки добре розвивалися, набирали вагу, в кінці кінців зміцніли і поїхали додому, в рідну Москву.

 

Як тільки вони прибули, щасливу сім’ю зустрічали в аеропорту чиновники, які порадували Варвару і Дмитра гарною новиною – держава подарувала їм чотирикімнатну квартиру з відремонтованої меблями.Звичайно, ростити відразу п’ятьох дітей непросто: подружжя дуже втомлювалися. Але завдяки підтримці один одного і родичів у них все вийшло.

“Відразу після народження наших дочок було нелегко усвідомити, що у нас п’ятеро дітей, п’ять нових життів. Але діти наповнили наше життя щастям. Я завжди хотіла мати дітей, і я дуже рада, що у мене їх багато. Чесно кажучи, я не бачу великої різниці між нашою родиною і будь-який інший великою родиною.

 

Ми з чоловіком глибоко переконані, що з однією дитиною набагато складніше, тому що він дуже сильно відчуває постійну увагу батьків, а тому набагато частіше вередує. А коли дітей відразу п’ятеро, вони розуміють, що мама одна і не може розірватися “, – говорить Варвара.

Дівчаток назвали Єлизаветою, Олександрою, Надією, Тетяною і Варварою. Як кажуть батьки, всі вони абсолютно різні, як за зовнішнім виглядом, так і за характером. Дівчинка, яка народилася четвертою, довго хворіла. Вона часто хворіла на пневмонію, бронхіт і т. Д. Однак з часом вона зміцнилася У 2015 році сестри пішли в перший клас.

Зараз дівчаткам 12 років, вони абсолютно здорові і з дитинства ходять до церкви. Своїм прикладом Артамкіни показали, що, коли поруч є надійне плече близької людини, немає нічого неможливого

Leave a Comment