Не витримавши поведінки свекрухи, я поставила чоловікові ультиматум. Наразі я шкодую про це, оскільки нашого шлюбу більше не існує.

Відразу після закінчення школи я вступила до інституту, де першого ж дня помітила Микиту – хлопця з моєї групи. Нас миттєво потягнуло один до одного, і невдовзі ми почали зустрічатися. Незважаючи на періодичні сварки, наші відносини були міцними, і після закінчення інституту Микита зробив мені пропозицію. Наше весілля, що відбулося через 3 місяці, було таким, про яке я мріяла: невелике, але в той же час чудове, з найближчими друзями і родичами, фотографом, тамадою і хорошими музикантами. Перший час ми жили з батьками Микити, чого я ніяк не очікувала.

 

Спільне життя незабаром принесло труднощі – насамперед через його матір. До весілля вона була дуже добра до мене, але коли ми стали жити під одним дахом, вона постійно критикувала мене через дрібниці, створюючи напругу в сім’ї. Микита, на жаль, не приймав нічий бік, що тільки посилювало напругу. Ситуація остаточно загострилася, коли його мати пізно вночі вторглася до нашої кімнати, переступивши межу, яку я не могла терпіти. Я поставила Микиті ультиматум: або ми з’їжджаємо, або нашому шлюбу кінець. Я переїхала до батьків, щоб дати йому час ухвалити рішення. Після місяця мовчання з боку Микити я дізналася, що вагітна.

 

Через півроку, набравшись сміливості, я спробувала зв’язатися з Микитою та його матір’ю, але безрезультатно. Коли я відвідала їх квартиру, то виявила, що вона порожня, а потім дізналася, що вони переїхали в інше місто. Незважаючи на всі зусилля, я так і не змогла знайти його. Через 8 місяців я народила сина Антона – напрочуд схожого на Микиту, але він так і не впізнав свого батька. Мене часто відвідують думки про жаль: може, не варто було змушувати Микиту вибирати? Може, вистачило б терпіння чи переконання? Зараз я зазнаю фінансових труднощів, не отримуючи аліментів, почуваюся самотньою і все ще люблю Миколу, не знаючи, як рухатися далі.

Leave a Comment