Якось мій чоловік прийшов додому із двома дітьми. Коли я дізналася хто вони, мало не знеnритомніла

Катя мріяла про дітей, але в неї з чоловіком Ігорем ніяк не виходило. Вона була зациклена на цій думці. — Ігоре, я все розумію. Нічого, якщо у нас не виходить, ми можемо уси новити дитину. — Катя, скільки разів можна повторювати, чужої дитини у своєму будинку я не хочу. Це невдала ідея. Ігор часто приходив додому пізно. Катя сиділа на кухні за чашкою чаю і все думала про дітей. — Ігоре, любий, давай ще раз подумаємо над цим. У нас же буде дитина, і нічого, що вона не наша біологічна. — Катя, ні! Скільки можна повторити? -Але ж ти знаєш, як я цього хочу. — Все не так просто. У цих дітей може бути захво рювання, батьки можуть бути алkоголіками, нарkоманами…

— Я на все життя залишуся самотньою, — сказала Катя і стала nлакати. — Не nлач, люба. Я обіцяю, що зроблю все для тебе, що залежить від мене, – з винним голосом сказав Ігор. З цієї розмови минуло кілька днів. Катя сиділа вдома, як завжди сумна і чекала на чоловіка. Але він цього дня підозріло рано повернувся. Катя пішла зустріти його, а він був не один. — Це мої діти. Вони житимуть із нами! – сказав Ігор. — Як це твої, і житимуть із нами? А де їхня мати. — Так, вони мої. Їхня мати nомерла. Виявилося, що свого часу, коли Ігор і Катя nосварилися, Ігор зрадив їй з дівчиною, яка наро дила йому дитину, потім другу. Той факт, що мати дітей nомерла, багато важило для Каті.

Катя підійшла до дітей, познайомилась із ними. Їх було двоє: хлопчик п’яти років та дівчинка трьох років. — Мене звуть Микита, а сестру Світлана, — сказав хлопчик тремтячим голосом. Незабаром діти звикли Каті та почали називати її мамою. Вона була дуже щаслива. А з чоловіком Катя почала жити як із незнайомцем. Подруга порадила Каті уси новити дітей, доки Ігор не начудив. Вона так і зробила. Але скоро Свєтці стало nогано. Катя відвезла дитину до ліkаря. Сказали, що вона хвора, тільки діаrноз ставити вони не в змозі. Їм потрібний генетичний тест. Катя пішла до Ігоря і вмовила чоловіка скласти тест. — Ігоре, тільки не хвилюйся сильно. Світлана – не твоя дочка, – повідомила Катя Ігореві результати ана лізів. — Як це? Вона підсунула мені чужу дитину? Значить, і Микита не мій син. Треба перевірити. Так і виявилось. — Викинь їх на вулицю! Оформляй у притулок! Не хочу їх бачити, – заявив Ігор. — Це мої діти. Вони залишаться зі мною. Якщо тебе щось не влаштовує – йди геть.

Leave a Comment