Хоробра 10-річна дівчинка виконала найскладнішу пісню Демі Ловато. Усі судді повернулися протягом кількох секунд.

Якщо ви жодного разу в житті не дивилися телевізійний реаліті-конкурс під назвою “Голос” – то ви прогаяли багато чого. У свій час “Американський ідол” був найпопулярнішим вокальним конкурсом на телебаченні, але протягом кількох років “Голос” посів своє законне місце на вершині Олімпу.

І на те є вагома причина – шоу має унікальний формат. Судді не бачать, хто на сцені: у “Голосі” проводиться сліпе прослуховування. Якщо наставники вражені голосом виконавця, тоді й тільки тоді вони можуть розгорнути свої крісла та подивитися, кому належить голос. Якщо крісла розгорнули щонайменше двоє суддів – настає черга учасника обирати.

Шоу “Голос” стало популярним у всьому світі, і існує безліч міжнародних версій, включаючи “Голос Діти Україна”. Коли 10-річна Данелія Тулешова вийшла на сцену та виконала поп-баладу Демі Ловато 2015 року “Stone Cold” – судді були більш ніж вражені. Маленька дівчинка взялася за важку пісню, але виконала її як професіонал.

Через кілька хвилин після того, як вона почала співати, всі наставники розгорнули свої крісла, сподіваючись отримати Данелію в свою команду. Маленька Данелія – не новачок у співочих конкурсах. Ще у 2015 році вона отримала приз глядацьких симпатій після перемоги у дитячому музичному конкурсі. “Коли я вибирала пісню, найважливішим для мене було те, щоб пісня підходила до мого голосу та манери виконання… А друзі надихають мене на виконання різних пісень” – поділилася вона.

Подивіться її приголомшливий виступ у відео нижче і, будь ласка, поділіться статтею зі своїми друзями!

Leave a Comment