Емоційний дідусь обійняв онуку після 10 місяців очікування!

Це зворушливе возз’єднання зібрало мільйони переглядів у мережі, що зробило ролик одним з найпопулярніших. Після довгого очікування 53-річний Майк Прібе нарешті взяв на руки свою онуку Райлі.

Родині довелося переїхати з Північної Кароліни до Каліфорнії. Її батько працював на флоті, і був на той момент змушений переїхати на іншу базу. Таким чином, плани повернутися до Огайо, де мешкає Майк, були відкладені на довгий час. Як тільки зустріч стала можливою, Хейлі – дочка Майка – організувала несподіваний візит до будинку своєї бабусі разом із Райлі.

За допомогою тітки та бабусі Хейлі вдалося пробратися туди потай. Вона залишила Райлі на ганку, а потім зняла емоційний момент на свій мобільний телефон. Реакція Майка виявилася кращою, ніж очікував будь-хто з присутніх.

Коли чоловік виявив дитину, що сидить на ганку, він був настільки приголомшений, що моментально розридався. Він миттєво взяв милу малечу на руки і обійняв її. Мама думала, що Райлі буде стривожена під час першої зустрічі з великим незнайомим дядьком. Проте маля виглядало абсолютно спокійним в обіймах коханого дідуся.

Цей ролик – ще один доказ того, що ми повинні дорожити моментами спілкування зі своїми близькими, будь то фізична близькість або віртуальний зв’язок. Кожна взаємодія має велике значення!

Leave a Comment