“Sweet Home Sextuplets”: Подивіться на цих чарівних шестимісячних малюків

Сім’я Уолдропів буде представлена в новій програмі TLC “Sweet Home Sextuplets” в майбутньому осінньому сезоні. У Альбервіллі, штат Алабама, було багато досягнень, турбот і хвилювань з тих пір, як Сім’я Вальдропів народила близнюків півроку тому. Вони вирішили пожертвувати гроші, щоб сказати “спасибі” всім, хто їм допоміг.

 

В Альбервілі вид за межами будинку Уолдропа чимось нагадує минулорічний. Але всередині все зовсім по-іншому. По всьому будинку розставлено все – від стрибунців і пляшечок до пеленальних столиків і автокрісел.

“З дев’ятьма дітьми, шість з яких немовлята, безумовно, непросто знайти час на щось ще, крім турботи про наших дітей”, – сказала Кортні Уолдроп в інтерв’ю телеканалу WHNT. “Малюки сплять всю ніч”, – додав її чоловік Ерік. “Господь милосердний, тож дав нам хороший сон, інакше ми б просто не вижили”, – зі сміхом сказала Кортні.

 

Вони знайшли абсолютно нову норму життя. “Вони найкращі діти, найкращі малюки, але їх шестеро”, – сказала Кортні.

 

Тег, Рейн, Блу, Роулінгс, Лейк і Ріверс, а також їхній брат Сейлор і близнюки Брідж і Вейлс не дають нудьгувати.

 

Пара була разом з восьмого класу. Вони одружилися в 2004 році, а через кілька років у пари народився перший хлопчик, а потім, у 2012 році, Близнюки.

Вони хотіли ще одну дитину. “Протягом місяця ми завагітніли, але вагітність перервалася. Тому ми зрозуміли, що нам доведеться знову зайнятися лікуванням безпліддя”, – сказала Кортні. Вони були шоковані, коли пара дізналася, що чекає не одну дитину, а шістьох. Лікар сказав їм, що ймовірність багатоплідності дуже мала.

 

Шестерняшки Уолдропів – перші, хто народився в Алабамі з 2011 року. У грудні сім’я вітала шестеро нових малюків. З тих пір і навіть до того, як малюки з’явилися на світ, люди з усього світу намагалися їм допомогти. “Ми були дуже, дуже благословенні величезною любов’ю та підтримкою”, – сказала Кортні. – “Нас би зараз тут не було без усієї цієї любові, підтримки і молитов”.

 

Отже, пара хоче відплатити тим же. Як і минулого року Уолдропи проводять благодійну акцію, щоб сказати “дякую”. “Це просто наш спосіб сказати “дякую”за всю допомогу, яку ми отримали від нашої громади”.

Leave a Comment