Мама ділиться своїм життям з четверняшками

Кожному з батьків складно піклуватися про одну дитину, наскільки це можливо уявити, коли ви дбаєте про чотирьох малюків одночасно. Кріс і Кеті Штурм народили четверняшек 3 липня 2021 року. Вони вже були батьками трирічного хлопчика, тому хотіли спробувати завести ще одну дівчинку, і здивувалися, коли дізналися, що у них їх буде четверо. Вони були ще більше здивовані, тому що в 16 років Кеті сказали, що вона не зможе завагітніти за допомогою власних яйцеклітин. Вона довго сумувала, коли дізналася про це. Вона хвилювалася, що не зможе зберегти вагітність до благополучних пологів, але врешті-решт їй це вдалося.

 

3 липня, коли вона була на 32 тижні вагітності, лікарі провели кесарів розтин, і на світ з’явилися Остін, Деніел, Джейкоб і Хадсон. Хлопчики перебували у відділенні інтенсивної терапії новонароджених деякий час. За словами пари, Остін і Джейкоб повернулися додому першими, Даніель – через тиждень, а Хадсон – через два тижні після цього.

 

Кеті сказала, що протягом усього цього часу вона отримувала велику допомогу. Через три місяці після появи на світ малюків вона і її чоловік пристосовуються до життя з кількома дітьми за допомогою команди родичів, лікарів і друзів. Ще до народження дітей їхня бабуся організувала благодійний вечір для дітей, що знаходяться на відстані від своїх батьківк, і вони зі свекрухою Кеті були поруч, щоб допомогти з доглядом за новонародженими.

 

Подружжя долучилося до програми для багатодітних, яка допомагає їм отримувати молочні суміші, і їхні лікарі часто надають зразки дитячого харчування. Сім’я також працює над тим, щоб їх первістку, який тільки починає привчатися до горщика, також приділялося достатньо уваги. Пара сказала, що Райан був милий і ніжний з новонародженими, але дуже хоче, щоб вони підросли і він зміг пограти з ними.

 

Трохи більше ніж через два місяці після народження четверняшек у Кеті стався епілептичний напад. Недосипання може підвищити ризик розвитку таких симптомів, а з чотирма новонародженими нелегко виділити час на відпочинок. Малюки сплять лише п’ять-шість годин на ніч, і якщо більше одного з них не сплять, Кеті будить інших, щоб усі дотримувались однакового графіка. Пара також найняла няню на неповний робочий день для нічного догляду.

Leave a Comment