Ідентичні сестри-трійнята виходять заміж на казковому потрійному весіллі

Весілля – важливий момент в житті будь-якої людини. Для цих прекрасних трійнят ця подія стала ще більш знаменною, тому що вони стали нареченими в один і той самий день.

 

Тагіані Біні, Рошель Біні та Рафаель Біні були вагітні разом, а 21 березня 2015 року зіграли весілля! У гостей троїлося в очах, коли вони разом йшли до вівтаря.

Зірки зійшлися, і жінки одночасно заручилися. Вже більше року вони знали, що хочуть вийти заміж одночасно. Для них це було потрійним благословенням.

 

Ідентичні сестри одружилися в Бразилії під час грандіозного католицького заходу. Лави довелося розставити на деякій відстані один від одного, і спеціально для них був зроблений вівтар.

 

На подив багатьох, у трійнят був не тільки загальний день весілля. Вони вибрали одяг практично однакового стилю. Спочатку вони думали, що їхні зачіски і макіяж будуть різними, але потім вирішили створити однакові образи.

 

Хоча не всі поділилися б своїм святом з братом або сестрою, всі могли погодитися в одному: трійня виглядала приголомшливо.

 

Тріо було неймовірно схоже одна на одну, коли вони радували гостей своєю янгольською присутністю. Єдине, що допомагало близьким відрізнити їх одну від одної, – це букети. Квіти Тагіани були червоними, Рошель – блакитними, а Рафаели – жовтими.

 

Жінки, яким на момент весілля виповнилося по 29 років, були сповнені радості. Для них було честю розділити незабутні спогади зі своїми близькими.

 

Казкове весілля ні в якому разі не було маленьким. Там було понад 600 гостей, тому було добре, що сестри розділили планування весілля та роботу, тому що це було величезним завданням.

 

Всі погляди були прикуті до проходу між рядами в соборі Носса-Сеньора-Апаресіда, де 18 подружок йшли попереду сяючих наречених. Сімейні зв’язки та любов зробили цю подію унікальною у своєму роді.

 

Наречені виглядали однаково ошатно і зізналися, що в минулому плутали сестер. На щастя, в цей день плутанини не виникло. Чоловік Тагіани Едуардо знав, хто його наречена, бо, за його словами, “вона була найкрасивішою з усіх”.

 

У сім’ї Біні було прийнято, щоб родичі говорили “так” в один і той самий день. Незалежно від того, чи було це для того, щоб заощадити гроші, чи було більше причин для святкування, це спрацювало. Користувачі мережі висловили свою думку про спільне святкування.

 

Всі були приголомшені весіллям, і багато хто аплодував дружбі сім’ї.

 

“Я думаю, що це так мило. Вони хочуть розділити свій великий день разом”.

Leave a Comment