Мила дівчинка виконала великодню версію пісні “Алілуйя”. Глядачі втратили мову від настільки крутого виступу!

Одна маленька дівчинка заспівала нашу улюблену пісню – і назавжди закарбувалась у нашій пам’яті. Олена Преслар виконала таку версію легендарної композиції “Алілуйя”, яку ви ще ніколи не чули – Великодню. Можливо, співачка маленька, але голос не відповідає її віку. Та й манера триматись! Вона виходить на сцену як багаторічний фахівець. Очевидно, що Олена анітрохи не сумнівається у собі.

Дівчинка не стала виконувати пісню у традиційній манері, яку написав Леонард Коен. Натомість вона вирішила продемонструвати більш сучасну версію, написану Келлі Муні у 2006 році.

Ця версія – на основі історії про подорож Ісуса та про те, як його переслідували на хресті. Кожне слово, яке співала Олена, супроводжувалося душевною нотою. Композиція просто не могла бути виконана ідеальніше. Олена ще зовсім юна, але можна з упевненістю сказати, що вона матиме велике майбутнє в музичній індустрії, якщо вона обере цей шлях.

Слухаючи пісню, не дивуйтеся, якщо у вас, як і у більшості слухачів, спалахнуть очі і голосно заб’ється серця. Це неймовірно зворушливий номер! Ця маленька дівчинка здатна змінити світ своїми переконаннями та дивовижними здібностями до співу!

Leave a Comment